Izrada web trgovine

Razmišljate li o preseljenju prodaje na internet, trebate jasno definirati ciljeve i strategije koje najbolje odgovaraju prodaji Vaših artikla. U Hrvatskoj gotovo 50% potrošača kupuje online. To su statistike koje će svakako porasti u ovo vrijeme nesigurnosti, kada je ograničen izlazak iz kuće a i kasnije zbog stečenih navika.

Sve naše web trgovine odlikuje unikatan dizajn i prilagođeni programski kod kojeg rješavaju dizajnerica i programer. Web trgovina prilagođena je za sve uređaje (kompjuter, laptop, tablet, mobitel), uključeni su i obavezni članci vezani za privatnost, stranice su usklađene s GDPR-om te imaju integriran sustav prihvata kolačića.

Uključena je i osnovna optimizacija radi boljeg pozicioniranja na tražilicama uz osnovni SEO koji uz povezivanje s Google search Engine daje odlične rezultate pozicioniranja. Administracija sadržaja je putem kvalitetnog i jednostavnog za korištenje CMS sustava a za sigurnost instaliran je i SSL certifikat.

Decor Process
Marketing za prodaju

Vaš uspjeh je i naš uspjeh, zato se trudimo kako bi vaša web trgovina bila odmah vidljiva i što brže dala rezultate. Sve web trgovine kojih izradimo promoviramo preko Facebook stranice webtrgovine – info.

Načini plaćanja

Web trgovina u standardnoj ponudi kao sustav plaćanja koristi kartično plaćanje preko sustava Corvus Pay kojeg većina poslovnih banka prihvaća a pomoću njega moći ćete primati uplate preko kartica kao što su American, Diners, Visa, MasterCard, Maestro.

Plaćanje virmanom

Osim kartičnog plaćanja sustava ima ugrađene mogućnosti plaćanja kod preuzimanja i plaćanje virmanom. Opcionalno možemo ugraditi i plaćanje preko PayPala ili drugog sustava za novčane transakcije.

Dostava

Web trgovina ima razrađen sustav dostave koji u potpunosti prilagođavamo načinu kojeg već uhodano koristite. Sustav je sofisticiran ali u isto vrijeme jako fleksibilan pa troškove dostave možemo obračunati prema težini, ili dimenzijama paketa, prema mjestu dostave, ili nekom trećem parametru.

Atraktivnost kupnje

U samom procesu kupnje integriramo dodatke koje usmjeravaju kupce na dodatne kupovine. Prilikom pregledavanja određenog proizvoda kupcu bude prikazan proizvod koji vi odredite što će ga navest na dodatnu kupovinu. Još jedna opcija koju kupci vole su kuponi s kojima ostvaruju razne popuste i pogodnosti, i ova opcija je standardna u web trgovini.

OVDJE SMO ZA VAS

Idemo raditi

Uz svaku web trgovinu šaljemo upute za korištenje, odradimo početno punjenje s kategorijama i 10ak artikla. Web trgovinu možemo po dogovoru spojiti s vašim knjigovodstvenim programom i tako izbjegavate ručni unos artikla.

Pogledajte naše pakete